ΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΟΡΟΥ CID
ATHENS SECTION OF THE INTERNATIONAL DANCE COUNCIL
ΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΟΡΟΥ CIDΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΡΟΥ CIDΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥΒΡΑΔΥΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣΕΜΜΕΛΕΙΑΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣΧΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣΣΥΝΔΕΣΜΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ


  Ενημερωτικά για την εγγραφή μέλους του CID

  

1.Στέλνετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνσή μας το αίτημα και το βιογραφικό σας,  στο οποίο να περιγράφονται οι σπουδές και οι δραστηριότητές σας.

2. Αυτό θα διαβιβαστεί στην Γραμματεία του κεντρικού

3. Εφόσον το βιογραφικό σας εγκριθεί, προχωράτε στην εγγραφή και καταβολή της συνδρομής.

4. Με την εγγραφή θα λάβετε την σχετική απόδειξη, την βεβαίωση ότι είστε μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID, υπογραμμένη από τον Πρόεδρο, το διακριτικό σήμα μέλους και διάφορα επιπλέον δώρα.

 5. Θα ενημερώνεστε τακτικά για διεθνείς ευκαιρίες, δηλαδή υποτροφίες, συνέδρια, φεστιβάλ, εκδόσεις, προσκλήσεις παραστάσεις, και γενικά διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας που ανακοινώνονται από μέλη του CID σε όλο τον κόσμο.

Αναφέρετε πάντα τον αριθμό σας στο μητρώο μελών, ώστε να διευκολύνετε την εξυπηρέτηση.

                            Η ετήσια συνδρομή μέλους του CID

Ατομα: 55 ευρώ

Σχολές χορού, ομάδες, οργανισμοί, φεστιβάλ, κλπ.: 110 ευρώ

Αντεπιστέλλοντα μέλη: 250 ευρώ

Φοιτητές, κάτω των 30 ετών: 30 ευρώ

 

Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού , CID-UNESCO

Κοκκίνου 7, 111 41 Αθήνα  

athenssectioncid@gmail.comΤΜΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΟΡΟΥ CIDΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΡΟΥ CIDΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥΒΡΑΔΥΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣΕΜΜΕΛΕΙΑΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣΧΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣΣΥΝΔΕΣΜΟΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ